Ombudsteam

Ombudsteam PvdA Reimerswaal.
Het PvdA ombudsteam is een groep vrijwilligers van zeven leden.
Vaak worden mensen van het kastje naar de muur gestuurd of raken verdwaald in het woud van formulieren, regels en procedures.
Voor het oplossen van problemen staat een deskundig team u met raad en daad ter zijde, uiteraard, en dat behoeft verder geen toelichting wordt uw informatie strikt vertrouwelijk behandeld.
Namen van de ombudsmannen en vrouwen zijn:
Dieuwke Louwrink, Hansje Westrate, Marjolijn Sinke,  Nol Verhagen en Kees Knuit.
Het schrijven van een brief, het bellen met een instantie, het uitzoeken van mogelijkheden, kortom alle voorkomende zaken waar u alleen niet uitkomt willen wij u bijstaan om tot het gewenste resultaat te komen.
Maar ook gewoon uw verhaal doen is een mogelijkheid waarvoor u contact kunt opnemen met het PvdA Ombudsteam.
De afdeling Reimerswaal volgt hier het voorbeeld van veel andere PvdA afdelingen. Vaak kan een brief of telefoontje door de PvdA al deuren openen.
Ook zijn er zaken die wij beslist niet kunnen uitvoeren, zoals juridische en financiële hulp, uw problemen overnemen of problemen in de relationele sfeer oplossen, of een verhuizing  uitvoeren, wel kunnen wij u naar de juiste instantie doorverwijzen.
Deze dienstverlening is gratis en voor iedereen, ook als u geen lid van de PvdA bent.
Aarzel niet als u denkt een helpende hand nodig te hebben. Dit geldt ook voor verenigingen en groepen die hun weg zoeken in lastige situaties.
De hulpdienst is te bereiken via e-mail pvdareimerswaal@zeelandnet.nl en telefonisch op nummer 06-40110995.
Ten slotte wijzen wij u erop dat onze vrijwilligers nooit in een procedure of een rechtszaak als gemachtigde kunnen optreden. Ook zal de hulpdienst geen aansprakelijkheid aanvaarden voor uitspraken of handelingen door haar gedaan.