Ombudsteam PvdA Reimerswaal

4 januari 2021

PvdA Reimerswaal Start Ombudsteam
De reden dat wij een Ombudsteam hebben opgericht is omdat mensen vaak van het kastje naar de muur worden gestuurd bij vragen aan de overheid of de gemeente en raken hier- door verdwaald in het woud van formulieren, regels en procedures.
Voor het oplossen van deze problemen willen wij u met onze kennis met raad en daad ter zijde staan, en uiteraard wordt uw informatie strikt vertrouwelijk behandeld.
Namen van ons Ombudsteam zijn o.a. Dieuwke Louwrink, Kees Knuit, Marjolein Sinke en Nol Verhagen
Wat mag u van ons verwachten:
– het schrijven van een brief
– het bellen met instanties
– uitzoeken welke mogelijkheden er zijn
Kortom, in al die zaken waar u alleen niet uitkomt willen wij u bijstaan om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Maar ook gewoon uw verhaal doen is een mogelijkheid om contact op te nemen met het PvdA Ombudsteam.
De afdeling Reimerswaal volgt hierin het voorbeeld van veel andere PvdA-afdelingen. Vaak kan een brief of telefoontje door de PvdA al veel deuren openen. Ook zijn er zaken die wij niet kunnen uitvoeren, zoals:
– juridische of financiële zaken overnemen
– problemen in de relationele sfeer oplossen
– een verhuizing regelen
Wel kunnen wij u naar de juiste instanties doorverwijzen. Deze hulp is gratis en voor iedereen, ook als u geen lid bent van de PvdA. Aarzel niet als u denkt hulp nodig te hebben. Dit geldt ook voor verenigingen en groepen die hun weg zoeken in lastige situaties.
Ons Ombudsteam is te bereiken via
– e-mail: [email protected] – telefoon: 06 40110995
Tenslotte wijzen wij u er nog op dat onze vrijwilligers nooit in een rechtszaak of procedure als gemachtigde kunnen optreden. Ook zal de hulpdienst geen aansprakelijkheid aanvaarden voor uitspraken of handelingen door haar gedaan.
Als u wilt weten wat de PvdA nog meer doet in Reimerswaal, bezoek dan eens onze website: reimerswaal.pvda.nl of bezoek onze facebookpagina.
Krabbendijke, december 2020